Biesbosch foto’s op mega groot formaat …

Een permanente tentoonstelling van 5 Biesbosch foto’s. In totaal zijn 5 wanden in het vernieuwde Uivernest bekleed met opnames uit NP de Biesbosch. Het geeft ons nieuwe dorpshuis gelegen in NP de Biesbosch een prachtig thema. De opnames zijn niet te missen, de foto’s gemaakt met een lange sluitertijd tijdens de zonsopkomst, en een opname van een veld margrieten in de zonsondergang zijn te zien op een formaat van maar liefst 12 bij 6 meter. Daarnaast is een andere opname te zien in een panorama uitsnede en spelen twee andere opnames een hoofdrol in een thema zaal. Zelfs de grote afdrukken van 12 bij 6 meter zijn zeer detailrijk en zijn prachtig uitgelicht … met gepaste trots een kleine impressie van ons nieuwe dorpshuis ;

 ..
Indien U meer informatie wenst omtrent de mogelijkheden, of wenst U een dergelijk project te realiseren kunt U vrijblijvend contact met ons opnamen via info@natuurfoto.biz of via het contact formulier op deze website.
Marcel van Balkom : FujiFilm X-Photographer, Kase Filters Ambassador en fotograaf by Just4Moments.nl. Zijn passie is natuurfotografie en zijn specialisaties daarin zijn erg breed, wat terug te vinden is in zijn portfolio. Marcel heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie met als hoogtepunt een speciale nominatie tijdens de British Wildlife Photography Awards van 2011 & in 2018 1ste prijs in de category landschappen van National Geographic. Daarnaast publiceert Marcel met enige regelmaat zowel redactioneel als fotografisch werk in fotografie- en natuurbladen, daarnaast heeft Marcel al een aantal boeken uitgegeven. In zijn workshops zal Marcel zijn passie voor fotografie delen en u enthousiast maken voor (natuur)fotografie.