Workshop #6 
dinsdag, juli 28, 2009, 20:13
Normaal veel aandacht voor de natuurfoto's op deze blog. Maar daarnaast ben ik ook vaak bezig met het geven en begeleiden van workshops. Naast roofvogelfotografie workshops ben ik ook vaak opstap met groepen mensen in nationaal park de Biesbosch. Afgelopen zondag 26/07/2009 was het de 6de workshop van dit seizoen en opnieuw hebben de deelnemers de mogelijkheid gehad om inheemse roofvogels te fotograferen in een natuurlijke setting.

Uniek is de aanpak tijdens de workshop en het stelt de deelnemers in staat om foto's te maken van verschillende roofvogels in een natuurlijke omgeving. Zelfs tijdens de actie / vogelvlucht zijn de roofvogels te fotograferen in een natuurlijk decor en dat resulteert in erg natuur getrouwe opnames zoals je ze in de natuur alleen maar kan maken met veel geluk, geduld en voorbereiding.

Naast de actie / vlucht shoot zijn deze roofvogels te fotograferen in een natuurlijk decor met of zonder natuurgetrouwe prooi. Zo is een slechtvalk te fotograferen tijdens het plukken van een duif maar ook een buizerd op een konijn of andere natuurlijke prooi behoren tot de mogelijkheden. Wenst U alleen de vogels te fotograferen in hun natuurlijke omgeving ... ook dit behoord tot de mogelijkheden. Tijdens deze workshop is het de doelstelling van heel het team om U de handvaten aan te reiken zodat U zich fotografisch kan verbeteren. Daarnaast maken we de natuur beleving zo optimaal mogelijk. En met de support van foto-express kunnen we U ook adviseren over toekomstige aankopen of andere materiaal vragen. Tijdens de workshop is een vertegenwoordiger van foto-express ter plaatsen met een stand vol wildlife en natuurfotografie materialen.

Meer informatie is te vinden op http://www.natuurfoto.biz/workshop.htm De volgende workshop staat op de agenda voor 30/08/2009.

Zie volgende impressie van opnames hoe een cursist deze kan maken tijdens de workshop.


Een juveniele steenuil, net uit de dons.


Een torenvalk man met prooi.


De kerkuil tijdens de actie / vlucht shoot.


Een bosuil die de deelnemers scherp in het oog houd.


Een buizerd die de landing heeft ingezet.

Tot de volgende ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.




Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod