From dusk till dawn in de biesbosch ... 
zaterdag, januari 30, 2010, 18:52
Vanmorgen een pakje sneeuw en dan lonkt de achtertuin, en dat was precies de agenda van vandaag. Ze zon op zien komen, en onder zien gaan in nationaal park de Biesbosch. Gewoon een beeldverslag van een prachtige maar koude dag ....


Settings: 2.5Sec F16.0 200ISO -0.7 700MM Opgeklapte spiegel + Timer en vanaf statief.
De dag begint aan de west-kill waar ons dorpje zich in een bijzondere scene aanbied. Het licht van de klok de wolken / sneeuwbuien op de achtergrond en de witte wereld maakt het dan weer anders dan anders


Settings: 1/125Sec F9.0 320ISO 0EV 700MM vanaf statief.
Roofvogels zijn er volop te vinden Tv's en buizerds zijn ruim vertegenwoordigd in het witte winterlandschap.


Settings: 1/2000Sec F5.6 320ISO 1/3EV 700MM vanaf statief.
Ook de ganzen zijn talrijk vertegenwoordigd en zijn vaak erg mooi te fotograferen van dichtbij.


Settings: 1/500Sec F7.3 320ISO 0EV 700MM vanaf statief.
Een dan het symbool van ons nationaal park .... de bever. Tegen de avond zijn we in de richting polder hardenhoek gereden om de ganzen & zwanen te gaan fotograferen. Tegen het vallen van de schemer kwam deze vrolijke vriend langs zwemmen en dan valt gelijk op dat zo een bever nog behoorlijk groot is. Eenmaal hij of zij je heeft gezien volgen een paar luide klappen op het water met die mattenklopper en dan is de vogel gevlogen.


Settings: 1/8000Sec F9.0 320ISO 0EV 700MM uit de hand.
Ook bijzonder zijn de kleine zwanen die de laatste tijd met regelmaat te zien zijn. Deze groep kwam tijdens de wonderlijke zonsondergang langs vliegen en dan kan ik het niet laten om een paar sfeer plaatjes te schieten ... en zo eindigde de dag in de Brabantse Biesbosch ... een dag die morgen waarschijnlijk weer verdergaat in een behoorlijk pak sneeuw want het komt hier weer in bakken naar beneden.

tot de volgende ... ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod