Speel kwartier in de regen ... 
donderdag, februari 18, 2010, 21:05
Opnieuw een prachtige dag vandaag beleefd met de familie lynx. Bijzonder weer ook, een waterig zonnetje want het heeft zo heel de dag geregend en het gaat snel met de sneeuw. Maar wat wil je ... 8 graden en regen en voor de eerste drie a vier dagen ziet het er niet veel beter uit. Maar wat een prachtige foto-momenten vandaag, de kleine lynxen hadden het op vader voorzien die de jongeren trakteerde op een heerlijk potje stoeien in de sneeuw. een aantal beelden van vandaag ....


Vader lynx herkenbaar aan zijn witte pluimen in de afdaling. De vrouw is herkenbaar aan de zwarte pluimpjes op de oren.


vader lynx in actie tegen zijn kroost ... oppassen met die kleine katjes want die zijn erg fel (ook in de dierenwereld ... lol).


En ook met elkaar ravotten is er leuk.


En als je dan goed je best doet krijg je een aai over de bol.




En van al die activiteit krijg je slaap ... heel veel slaap.

Tot de volgende ... ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod