Biesbosch weekend 
zondag, augustus 1, 2010, 14:32
Dit weekend eens geheel in het teken van de Biesbosch... Het is wat slapjes met de vogels dus dan kan je maak het beste in je eigen achtertuin blijven. Eerder deze week een collega natuurfotograaf gesproken die vertelde bezig te zijn met een ijsvogel project .... Hmmmm dat krijg je toch weer die drang om zelf ook deze prachtige diertjes op te zoeken. Uiteindelijk had ik ze al weer snel gevonden en kon er nog een paar leuke plaatjes van schieten ook. Dan op zaterdag avond toch nog maar eens proberen die bever te fotograferen tijdens een bever zoektocht ... Uiteindelijk 4 bevers gevonden en 1 in de beoogde setting kunnen fotograferen. Ik had er wel ISO8000 voor nodig om de nodige scherpte te krijgen. Maar het was weer een prachtig weekend met veel mooie momenten ...


Ja... had er gelijk 3 gevonden ... in eerste instantie doet deze me denken aan de twee pubers thuis ... altijd met de snaveltjes in elkaar ... Gemaakt op een afstand van 45 meter. (Crop ongeveer 60% van het origineel).


De bever aan de maaltijd, Gemaakt in de late redelijk bewolkte avond met niet te veel licht. Het enige licht was een schijnwerper van de boot de rest is de uitmuntende mark IV op ISO 8000 (op F5.6 met de 100-400 van nicole)


En dan nog eens een opname van de ijsvogel op een afstand van 12 a 13 meter, met de 500 + 1.4TC vanaf statief.


En dit was gisteren het decor waarin we mochten fotograferen, het blijft een waanzinnig gebeid...

Volgend jaar zal er trouwens weer een bevertocht zijn, Indien je zeker wilt zijn van een plaats kan je nu al een mailtje sturen naar nicole@natuurfoto.biz

Tot de volgende ... ;-)

©2010 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod