Gedaan met de vakantie .... 
dinsdag, september 14, 2010, 20:00
Na een prachtige vakantie was het een weekend vol workshops, De start werd gemaakt met een natuurfotografie workshop op de Hoge-Veluwe met de klanten van Foto-express. Bij aankoop van een stealtgear pak of een jobu-pro schommelkop kreeg men een gratis workshop op de hoge veluwe. Een dat het bijzonder zal worden wisten we op voorhand vermits de bronst al voorzichtig is gestart. De week voor de workshop waren de herten al aan het drijven wat een teken is dat de bronst voorzichtig begint. De dag zijn we echter gestart met landschapsfoto's in lands mooiste zandbak. Een kleine impressie ...


Een mooie groep waarmee we veel plezier hebben gehad, Maar ook mooie opnames gemaakt in goede omstandigheden want voorlopig lijkt het de laatste zomerdag te zijn.


Dood hout in deze omgeving is altijd een mooi onderwerp voor landschap foto's. Voor deze opname is een ND4 & ND4 Grad filter gebruikt.


En het hoogtepunt van de dag waren dan toch wel de herten die lang op zich lieten wachten maar uiteindelijk hebben we ruim de kans gehad om mooi plaatjes te schieten.


Het was wel redelijk druk op de wildbaan :o)


Op zondag de roofvogelworkshop die in eerste instantie in het water dreigde te vallen. Tijdens de rit naar Axel hadden we stevige regen die er voor zorgde dat we soms de snelheid moesten aanpassen aan de hoeveelheid water op de weg. Uiteindelijk was het na de theorie droog en hebben we de rest van de dag droog weer gehad met in de middag stevige zonnige perioden.


Het gedempte licht vind ik persoonlijk altijd erg mooi ...


Hier de Sakervalk die zich te goed doet aan een prooi, een prooi die hij in het wild ook vangt ...

Tot de volgende ... ;-)

©2010 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod