De boshut II 
dinsdag, mei 31, 2011, 20:22
Afgelopen weekend nog eens een superproductieve dag gehad in de boshut. Een impressie van slechts een zeer kleine selectie van het groot aantal opnames dat ik heb gemaakt. Samen met een collega fotograaf hebben we een kleine 80GB aan foto's gemaakt ...


De gaai (Garrulus glandarius), ook wel Vlaamse gaai genoemd, is een opvallend gekleurde kraaiachtige.


Eekhoorns (Sciuridae) zijn een familie van de knaagdieren met 51 geslachten en 278 soorten, waarvan er elf in Europa voorkomen


De koolmees (Parus major) is een zangvogel uit de familie van echte mezen (Paridae).


prachtige opnames gemaakt van de eekhoorn waarvan hier een opname tijdens het drinken.


De grote bonte specht (Dendrocopos major) is een in Nederland voorkomende vogel, en behoort tot de familie spechten (Picidae). De specht op deze opname is een man, herkenbaar aan het rode achterhoofd.


De winterkoning of vaak winterkoninkje (Troglodytes troglodytes) is de enige Europese winterkoningsoort. Het is een klein gedrongen vogeltje van ongeveer tien centimeter met een opgewipt staartje.

Tot de volgende ... ;-)

©2010 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Michiel Vaartjes 
donderdag, juni 2, 2011, 12:10
Oef das een beter dagje dan dat wij hadden! Beter licht inderdaad! Snel weer ff gaan als het hetzelfde licht is.

Groet,
Michiel


Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod