een snelle update .. 
woensdag, juni 15, 2011, 20:20
Een kleine update in een erg drukke periode. Een aantal weken per jaar ben ik extreem druk met het releasen van software release en is er weinig tijd voor fotografie of het updaten van de blog. Zit er midden in maar even wat tijd gevonden om wat op de blog te zetten. Er is namelijk toch wel het een en ander te melden.
Zo zijn er al 18 ingeschreven deelnemers voor de Natuur & Macro fotografie workshop in nationaal park de Biesbosch op 18 September. Een workshop die wij organiseren in samenwerking met het fotoblad SHOOT en Het Biesbosch bezoekerscentrum in Dordrecht. Indien je interesse hebt is snelheid geboden want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is mogelijk via www.shoot.be
Daarnaast kreeg in vandaag een mail van de "BWPA" British Wildlife Photography Awards dat een aantal opnames die ik had ingestuurd voor deze competitie zijn opgenomen in een short list. Dit naar aanleiding van een tip van een andere Natuurfotograaf die ik nu al erg dankbaar ben voor de tip. Natuurlijk wil deze selectie nog niks zeggen maar het is al een eer om te horen dat deze opnames toch zijn opgevallen in een eerste selectie ronde beoordeeld door een uitgebreide en professionele jury. Maar wie weet … En dan nu snel weer verder met de bergen werk.

tot volgende week ... ;-)

Reacties

Han Bouwmeester 
vrijdag, juli 22, 2011, 00:16
Ah, en dat lees ik nu pas. Ik zei het je....gaat spannend worden!

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


user_notice_mod