Noodweer in Nederland ... 
woensdag, juni 29, 2011, 20:40
Een weeralarm,waarschuwingen alom, noodweer zal Nederland in de avond bereiken. Natuurlijk kijk je dan even de kat uit de boom want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Rond een uur of acht kreeg ik toch de kriebels en kon niet langer thuis blijven zitten. Ben uiteindelijk in de auto gesprongen om wat foto's te maken van dit natuurgeweld. Het was dan ook een spektakel om te zien maar dat was ook omdat we hier in de buurt niet veel overlast hebben gehad. Toch een enkele keer behoorlijk onder de indruk geweest want het ging er op momenten erg hard aan toe ... een kleine impressie ...


Bliksem verlichte op momenten de lucht.


En de stevige buien vormde soms hele imposante wolken partijen.


Soms resulteerde de horizontale bliksem in de wolken tot bijzondere licht situaties die soms wel iets hadden van noorderlicht.

Tot de volgende ... ;-)

©2010 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod