Het drieluik 
maandag, januari 30, 2012, 21:14
Gisteren na een weekje griep toch nog eens mijn moed bij elkaar geraapt en afgereisd naar Friesland. Gezien het koude weer en kans op sneeuw hoopte ik op mooie luchten met dreigende wolken. Dit is het niet helemaal geworden maar ik ben wel op verkenning geweest naar andere locaties. En deze heb ik ook gevonden, moet er zeker nog eens naar toe met mooie dreigende luchten ... Het is dan misschien niet helemaal geworden wat ik ervan hoopte maar toch weer een leuke dag landschaps-fotografie. Een klein drieluik van deze koude dag ...


Op het wad in het water, opletten dat je niet op je snufferd gaat met zo een dure camera in je handen ...


De prachtige grillige vormen in de kust lijn worden gevormd door weer en wind die het land voorzien van unieke bijna buitenaardse vormen.


Het was in het noorden de eerste vrieskoude dag van de winter, dat was direct terug te vinden in de plassen die spontaan bevroren.

Tot de volgende ... ;-)

©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.

Code invoegen:


user_notice_mod