Superdag ... 
donderdag, mei 3, 2012, 19:13
De zonsopkomst was mooier, de jan van genten hadden mooier licht, de zeehonden waren actiever en het koppie kleurt nog meer richting kreeft ... opnieuw een stralende dag. Al betrekt de lucht nu wat en laten de vooruitzichten morgen een bewolkte dag zien. De laatste dag van deze trip. Deze keer niet te veel tekst, de beelden spreken voor zich. de afgelopen dag in 7 foto's ;















Tot de volgende ... ;-)

©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Robbert 
zaterdag, mei 5, 2012, 15:57
Hallo Marcel,

Door je foto van de Zilvermeeuw in landschap op Birdpix weer eens een kijkje genomen op je website. Erg leuk om verschillende foto's te zien van je tripje naar Helgoland en Dune. Zelf ben ik ook net terug van dinsdag, na er ook een paar dagen te zijn geweest. Leuk ook om vergelijkbare situaties terug te zien in de foto's.
Ik hou je foto's in de gaten!

Groeten,
Robbert

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod