Een dagje anders ... 
zondag, juli 22, 2012, 22:09
Vandaag geheel tegen de gewoonte in eens een dagje op bezoek gegaan in een "biotoop" wildpark. Een prachtig opgezet park dat je ongeveer een kleine 50 kilometer over de grens vind bij onze oosterburen. Zoals in alle Duitse wildparken hebben ze het goed voor elkaar en is het bijzonder goed fotograferen. Die dieren worden weliswaar in gevangenschap gehouden maar toch vertonen ze "wild" gedrag en zijn hun verblijven erg ruim. Het geeft een ieder geval eens een gelegenheid om bepaalde soorten anders dan anders in beeld te brengen ... een kleine impressie :


Dit jonge vosje hield ons goed in de gaten wat dit moment opleverde.


De lynx was erg moeilijk te fotograferen, lang bezig geweest. Door sterk onderbelichten en wachten totdat de links net even in het licht liep resulteerde in bovenstaande opname.


Hetzelfde vosje zoals hierboven maar nu zat hij in een holle boomstam die deel uitmaakte van een stapel hout. Ook hier sterk onderbelicht zodat het vosje een silhouet vormde.


Een opname van de lynx in het bos.


De zwarte ooievaar (Ciconia nigra) is een grote vogel (122 cm) met rode poten en snavel. Hij verschilt van de gewone, witte ooievaar doordat hij een geheel zwarte kop en vrijwel geheel donkere vleugels heeft.

Tot de volgende ... ;-)

©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod