z'n gangetje 
woensdag, augustus 8, 2012, 11:18
Soms loopt het allemaal wat anders dan je had gedacht, zo ook de vakantie van 2012. Fotografie op een laag pitje ? nee hoor zeker niet. Zo nu en dan staan we weer wat uurtjes bij de vlinderstruik en gaan we met de honden lopen. Maar ben ook hard bezig om alle klusjes af te werken die in de loop van de tijd zijn blijven liggen (en dat zijn er heel wat ;-)) Dit natuurlijk alleen uit bittere noodzaak en om het risico te beperken dat ik in een uitzending van "Help mijn man is klusser" beland. Maar het bevalt goed, lekker bijslapen, lekker eten … en alles op zijn tijd, lang leven het Bourgondische Brabant. Dit gezegd zijnde een kleine impressie …


De schrik van de buurt , brengt me elke dag naar de steekvliegen en Nicole noemt hem mormel .... maar hij is echt de leukste thuis, owja .. hij heet Mud omdat hij altijd zo schoon thuis komt.


De vlinderstruik is een waar vlinderhotel op dit moment, in volle bloei trekt deze enorm veel vlinders aan.


Lastige gasten, gelukkig gaat Nicole ook vaak mee als we met de honden op pad gaan en die fungeert vaak als bliksem afleider voor deze steekvliegen.


Op de vlinderstruik.


Een projectje met de mp-e65 ...

Tot de volgende ... ;-)

©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod