Zondag 17 Januari was het dan eindelijk zover ...  
maandag, januari 18, 2010, 20:04
sb_postedby sb_admin
De prijsuitreiking van de grote roofvogelworkshop fotowedstrijd. De prijswinnaars waren al even bekend maar ze hadden natuurlijk die fantastische prijzen nog te goed. We weten allemaal dat de liefde van een fotograaf door de maag gaat en daar ben ik zelf het levende bewijs van :-) Vandaar dat deze plechtigheid gevierd werd met een zeer smakelijke en appetijtelijke lunch. Deze lunch werd geserveerd in Gasterij de Seterse Hoeve dat gelegen is in een mooi bosrijke omgeving van het Brabantse Oosterhout. Deze keer had ik mijn eigen filmploeg (wesley) bij om het een en ander te vereeuwigen, met de tijd zal ik de film wel posten op youtube ;-) Na de lunch en prijsuitreiking zijn we met heel de groep nog een uurtje of twee het bos ingegaan waar we toch nog een aantal foto’s hebben gemaakt van bijzondere lichtsituaties en we hebben zelfs nog een 8tal ransuilen in een roestboom waargenomen. Het fotograferen van deze uilen was nagenoeg onmogelijk maar hoe bijzonder is het om tijdens de prijsuitreiking van de roofvogel workshop deze uilen in het wild te spotten.

Voordat we verder gaan naar de sfeerbeelden wil ik graag de deelnemers en het hele team bedanken voor alles en natuurlijk in het bijzonder Marina en Peter en de vogels van de Valkeniershof voor de prachtige momenten en het sponsoren van de gratis workshops, Nicole, Wesley en Mike voor hun harde werken, voorbereidingen en het sponsoren van het doek, en natuurlijk Wim en Margot van foto-express.nl voor het sponsoren van de fantastische prijzen. Zonder de hulp van al deze mensen is deze workshop en dit evenement onmogelijk ! ....

Een kleine foto registratie ...

Aan tafel ..... En de spanning was te snijden ..


Voorgrond van links naar rechts, Nicole van Balkom (just4moments), Jaco van Thoor (troostprijsje + troostprijs). Midden van links naar rechts de winnaars: John Beukeboom (3de prijs), Bianc Vermeij (1ste prijs), Lidi de Boer (2de prijs). Achtergrond vanaf links : Marcel van Balkom (just4moments), Peter van Es (valkeniershof), Thijs tromp (troostprijs), Marina Bliek( valkeniershof), Wim Verhagen (foto-express)

En nog wat sfeerbeelden :-)



Bedankt namens het hele team!




Marcel, Nicole, Mike en Wesley van Balkom – Fotografische diensten & Roofvogel, Macro & Natuurfotografie workshops.
www.natuurfoto.biz <http://www.natuurfoto.biz>
www.just4moments.nl <http://www.just4moments.nl>

Peter van Es en Marina Bliek - Valkenier – roofvogel demonstraties.
www.valkeniershof.nl <http://www.valkeniershof.nl>

Wim Verhagen – Wildlife & Natuurfotografie diensten en support.
www.foto-express.nl <http://www.foto-express.nl>



<<nav_first <Vorige | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | Volgende> nav_last>>