COVID-19 Maatregelen

Update – 01/06/2020 :
Zie volgende pagina voor meer informatie en instructies als u deelneemt aan een van onze workshops : https://www.marcelvanbalkom.nl/corona-maatregelen-workshop/

UPDATE – 26/05/2020 :
Samen met Topvogel hebben we een aantal aanpassing toegepast en een test workshop gehouden waarbij we de regels en protocollen van het RIVM en overheid volgen. We hebben de prijs iets moeten bijstellen maar we kunnen verder met een gereduceerde groep. Daarmee wordt de workshop nog exclusiever dan voorheen en is aandacht gegarandeerd. De eerst volgende workshop staat op de agenda voor 07/06/2020 voor slechts 8 deelnemers, voor een prijs van 175.- inschrijven voor de laatste 4 plaatsen is vanaf nu mogelijk via deze link

In verband met de Corona-crisis en het verbod op kleinschalige evenementen, zijn alle geplande workshops tot nader order afgelast.
Elke deelnemer in deze workshops zal hierover persoonlijk bericht ontvangen. Als de maatregelen verlengd worden, zullen wij genoodzaakt zijn ook de workshops voor die periode af te gelasten en waar mogelijk te verplaatsen naar een nieuwe datum. 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de (locale) overheid nauwkeurig op, Indien we een workshop kostendekkend door kunnen laten gaan zullen we daar zeker voor kiezen. In dit geval zal de deelnemer in deze workshop zal hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Hartelijk bedankt voor je begrip.

Marcel van Balkom : FujiFilm X-Photographer, Kase Filters Ambassador en fotograaf by Just4Moments.nl. Zijn passie is natuurfotografie en zijn specialisaties daarin zijn erg breed, wat terug te vinden is in zijn portfolio. Marcel heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie met als hoogtepunt een speciale nominatie tijdens de British Wildlife Photography Awards van 2011 & in 2018 1ste prijs in de category landschappen van National Geographic. Daarnaast publiceert Marcel met enige regelmaat zowel redactioneel als fotografisch werk in fotografie- en natuurbladen, daarnaast heeft Marcel al een aantal boeken uitgegeven. In zijn workshops zal Marcel zijn passie voor fotografie delen en u enthousiast maken voor (natuur)fotografie.