Update – 01/06/2020 :
Zie volgende pagina voor meer informatie en instructies als u deelneemt aan een van onze workshops : https://www.marcelvanbalkom.nl/corona-maatregelen-workshop/

UPDATE – 26/05/2020 :
Samen met Topvogel hebben we een aantal aanpassing toegepast en een test workshop gehouden waarbij we de regels en protocollen van het RIVM en overheid volgen. We hebben de prijs iets moeten bijstellen maar we kunnen verder met een gereduceerde groep. Daarmee wordt de workshop nog exclusiever dan voorheen en is aandacht gegarandeerd. De eerst volgende workshop staat op de agenda voor 07/06/2020 voor slechts 8 deelnemers, voor een prijs van 175.- inschrijven voor de laatste 4 plaatsen is vanaf nu mogelijk via deze link

In verband met de Corona-crisis en het verbod op kleinschalige evenementen, zijn alle geplande workshops tot nader order afgelast.
Elke deelnemer in deze workshops zal hierover persoonlijk bericht ontvangen. Als de maatregelen verlengd worden, zullen wij genoodzaakt zijn ook de workshops voor die periode af te gelasten en waar mogelijk te verplaatsen naar een nieuwe datum. 

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de (locale) overheid nauwkeurig op, Indien we een workshop kostendekkend door kunnen laten gaan zullen we daar zeker voor kiezen. In dit geval zal de deelnemer in deze workshop zal hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Hartelijk bedankt voor je begrip.