Foto workshop op liniepad festival

Op zondag 13 September wordt tijdens het liniepad festival een fotoworkshop georganiseerd. Deze begint om 13:00 en zal beginnen bij Fort Altena. Vanaf daar volgt er een wandeling langs een paar unieke plaatsen langs het liniepad waarbij de deelnemers zelf de kans krijgen om foto’s te maken met een kunstzinnig karakter. Op de verschillende plaatsen wordt aan de hand van voorbeelden en tips, uitleg gegeven welke technieken er zijn om de natuur op een bijzondere en kunstzinnig wijze in beeld te brengen. Afhankelijk van de groep, interesse en weersomstandigheden duurt de workshop tussen de 2 en 3 uur.

In de komende weken vinden er nog aan aantal activiteiten plaats zoals workshops, lezingen, exposities. De kalender van al deze activitieten is te vinden op http://www.liniepadfestival.nl/

Enkele opnames gemaakt tijdens de wandeling langs het liniepad :

Marcel van Balkom : FujiFilm X-Photographer, Kase Filters Ambassador en fotograaf by Just4Moments.nl. Zijn passie is natuurfotografie en zijn specialisaties daarin zijn erg breed, wat terug te vinden is in zijn portfolio. Marcel heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie met als hoogtepunt een speciale nominatie tijdens de British Wildlife Photography Awards van 2011 & in 2018 1ste prijs in de category landschappen van National Geographic. Daarnaast publiceert Marcel met enige regelmaat zowel redactioneel als fotografisch werk in fotografie- en natuurbladen, daarnaast heeft Marcel al een aantal boeken uitgegeven. In zijn workshops zal Marcel zijn passie voor fotografie delen en u enthousiast maken voor (natuur)fotografie.