Fotografie als kunst aan de muur in gallery kwaliteit

Opzoek naar een uniek kunst werk boven de bank ? 

Ons doel is niet alleen foto’s te maken van de hoogst denkbare kwaliteit. Maar ook om onze beste en mooiste opnames in gallery kwaliteit aan te bieden als decoratie voor uw huis of kantoor.

Wat krijgt U:
Een foto op plexiglas brengt een foto tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, strakke uitstraling van uw foto. Bovendien wordt uw foto met zorg ontwikkeld en verlijmd tussen een plexiglas plaat aan de voorzijde en een dibond plaat aan de achterzijde. Wij bieden deze foto’s aan op verschillende papiersoorten die een foto net dat extra’s geeft zoals bijvoorbeeld het door ons geliefde pearl papier, daarmee krijgt de afbeelding nog een extra dimensie door de metallic gloss. Door de meest geavanceerde technieken te gebruiken onderscheiden onze werken zich. De belichting vindt plaats met de Chromira 5×50, de standaard op het gebied van LED belichtingstechniek. Hierna wordt het belichte papier chemisch ontwikkeld. Beter bestaat niet. Het plexiglas voor de foto en het dibond achter de foto zijn met zorg uitgekozen. Het plexiglas dat verlijmd wordt aan de foto, is bewerkt met een coating die beschermt tegen UV straling en krassen. De dibond plaat achter de foto beschermt bovendien tegen materiaalvervorming en zorgt voor een stevige constructie. Het solide ophangframe zit bij de prijs inbegrepen.

Wij kunnen op uw vraag elke foto laten verwerken tot een dergelijk kunst werkt van gallery kwaliteit, indien U interesse heeft in een kunst werk kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen via de contact pagina. Op basis van uw wensen maken wij dan een vrijblijvende offerte op maat. Daarnaast hebben wij altijd een aantal werken beschikbaar zie op afspraak te bezichtigen zijn, de volgende werken kunnen wij direct aanbieden.