Dag 4 Texel - Een vroege start. 
donderdag, mei 7, 2009, 18:36
Een vroege start gemaakt vandaag, om 5 uur uit bed en op naar de zonsopkomst. Deze was enigszins te fotograferen want al snel vulde de lucht zich met donkere wolken. Zo nu en dan regen maar vanaf deze middag is het aan het opklaren en hebben we zo nu en dan zon. Een aantal modellen hebben we gisteren al gezien. Vandaag een beetje de focus gelegd op de lepelaars en boerenzwaluwen. Toch nog een aantal foto's gemaakt ... hopelijk hebben we morgen meer licht en kunnen we de sternen fotograferen. Misschien deze avond ook nog even naar het strand....


Vandaag 05:00, erg vroeg maar het sunset filter maakt het onbeschrijflijk.


Gisteren al een foto van deze soort, deze morgen net na de regen zongen ze het hoogste lied, wat een enorme snavel heeft dat kleine vogeltje vind je niet?


De rotgans liet zich ook nog even zien, ik kon het niet laten om toch weer op de buik te vallen en een paar foto's er van te maken (en ja dat is zo ... ik val zacht)


Weet je nog ... het artikelover het lage standpunt. Dit is een voorbeeld. gemaakt met de camera en lens in het gras en dmv de hoekzoeker scherpgesteld.


Een kleine serie over de lepelaar zoals ik deze vandaag heb gevolgd, deze eerste opname is van de mokbaai waar deze lepel de landing inzet.


Hier opnieuw een opname van de lepel tijdens het fourageren, deze opname is gemaakt vanuit de auto. Het blijft een komisch beest met die kuif en uitzonderlijke snavel.


Als laatste de lepelaar aan het fourageren, opnieuw een opname gemaakt vanuit een laag standpunt. Teken controle dus vanavond.


Nog een opname van deze morgen, wat een magisch eiland is het toch ook he.



Als laatste een begeerlijke soort die ik hier erg veel zie, het is echten nog niet gelukt deze kiek mooi in een natuurlijk landschap te fotograferen... Hopelijk komt dat nog.

Tot morgen ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod