Meer info van workshops 2010 online. 
woensdag, december 9, 2009, 20:24
Inmiddels krijgt de roofvogel workshop een vervolg en staat er aanvullende informatie online betreffende de Biesbosch / Natuurfotografie workshop en Macro fotografie workshop. Dmv van de volgende selector is het mogelijk om door de pagina's heen te bladeren en in te schrijven voor de verschillende workshops..



En zo is de regenachtige tijd van afgelopen weken toch nog productief gebleken al vraag ik me af hoe die sluiter ook al weer klinkt :-) Maar dat hoop ik in de komende weken goed te maken daar ik tijdens de eindejaars periode een aantal fotodagen op de planning heb staan.

Naast wat onderhoud aan de website ben ik ook nog eens door het digitale foto archief gewandeld, waaruit ik toch weer een aantal foto's heb gevist die het plaatsen waard zijn ... Hier een kwartet van de Farne eilanden en bass rock van afgelopen Juni.









Tot de volgende ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.




Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod