De natuur "werkt over" 
donderdag, april 29, 2010, 19:57
Een klein fotoverslag van een natuur die overuren draait de laatste dagen, Alles groeit als een gek de de eerste insecten en vlinders zijn ook al weer aanwezig ... Een klein beeldverslag van de afgelopen 48 uur.


De hit van het moment ... kon het niet laten om woensdag ook nog even een blik te gaan werpen op de geoorde futen locatie.... Natuurlijk erg vroeg want dan schiet je de mooiste platen, en tegen de tijd wij aan de koffie gaan wordt het druk met fotografen en ik het voor ons tijd om verder te gaan.


Nieuw leven ... het bewijs dat de lente er is en de zomer in aantocht is.


Ook de roerdompen hebben reeds jongen en deze jonge dame was dan al vlijtig op zoek naar voedsel voor haar kroost.


De eerste vlinderfoto van 2010, de plannen zijn om deze zomer de kalkgronden waar de speciale orchideeën en bloemen groeien te bezoeken. Met een tweetal reisuren zijn gebieden bereikbaar waar 50 soorten dagvlinders geteld worden ...


Een vliegje.


Gisteren met Mike op pad die deze schorpioenvlieg had gevonden, eindelijk werkte dit exemplaar dan ook mee en heb ik er een paar opnames van kunnen maken.

Na de koude start van het jaar is de natuur bezig aan een inhaalslag lijkt het wel, sommige bloesem is reeds weg en elke dag vind je meer en meer verschillende insecten ...

Tot de volgende ... ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod