En vanaf nu MOOI officieel te koop ... 
vrijdag, november 5, 2010, 21:16
Vandaag een dag waar we lang naar uitgekeken hebben, Na hard werken was het tijd voor de boekpresentatie. De boekpresentatie vond plaats in het bezoekers centrum van Staatsbosbeheer te Drimmelen. Het eerste exemplaar van het boek was voor Dick Klees, Dick ia natuurfotograaf en illustrator, en is daarnaast freelance onderzoeker van vooral zoogdieren en eigenaar van Studio Wolverine. Maar ook Dick Elings van staatbosbeheer ontving een exemplaar voor zijn hulp en support in de afgelopen maanden. Corne de Keijzer ontvang uit handen van Marcel namens Just4Moments een originele print van de coverfoto, als dank voor een prettige samenwerking en natuurlijk voor het prachtige boek van hoge kwaliteit.


Het eerste exemplaar van het boek was voor professioneel natuurfotograaf Dick Klees. (foto : Christophe de boeck)


Dick Elings ontvangt een exemplaar voor al zijn hulp en support. (foto : Christophe de boeck)


Corne de Keizer met het origineel van de cover. (foto : Christophe de boeck)


En sommige mensen kochten een mooi boek en lieten dat direct weer vol schrijven ... begrijp je dat nou ? (foto : Christophe de boeck)

Informatie boek :
Titel : Mooi, De Biesbosch
Formaat : 320 x 210
Aantal pagina’s : 104 pagina’s
Verschijningsvorm : hardcover
Auteur : Marcel van Balkom
Fotograaf : Marcel van Balkom
ISBN/EAN : 978-90-73187-67-2

Het boek is ook online te verkrijgen via de website van Pictures Publischers, Klik hier voor meer informatie.


Morgen zijn we opnieuw te gast in het bezoekers centrum als genomineerde voor de Biesbosch fotowedstrijd. De eerste postzegels worden op 6 november aanstaande door de voorzitter van Nationaal Park De Biesbosch, Jan Heijkoop, aangeboden aan Chris Kalden, landelijk directeur van Staatbosbeheer. Met de aanbieding van deze postbox zullen ook de prijswinnaars van de fotowedstrijd bekend worden gemaakt.
Uit de honderden inzendingen voor de fotowedstrijd werden tweeënveertig foto’s door de jury bekroond met een nominatie. Uit de genomineerden zijn de zes winnende foto’s gekozen. Alle genomineerde foto’s zijn de komende drie maanden in een roulerende tentoonstelling te zien in de bezoekerscentra in Drimmelen en Dordrecht en in het Biesbosch Museum.

Tot de volgende ... ;-)




Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod