Van alles wat ... 
maandag, oktober 1, 2012, 10:55
sb_postedby sb_admin
De laatste post op de blog dateert van begin september, dat geeft aan dat we erg druk zijn op dit moment. Het is van alles wat een griepje, opdrachten, workshops en er staan een aantal lezingen op de agenda de aankomende weken. Volgende week zal ik ook nog foto's maken voor het goede doel tijdens het evenement body art for nature dat georganiseerd wordt door Stichting Herpetofauna en Berkenhof's Tropical Zoo. Daarnaast staan de laatste Biesbosch en Macro workshops op de agenda, en breekt zo langzamerhand mijn favoriete jaargetijde aan dus zal ik ook weer meer aandacht hebben voor vrij fotowerk. Voorlopig een kleine selectie opnames die van alles wat laat zien … ook opnames die je niet veel van mijn hand ziet maar die ik zo nu en dan toch eens maak.


Een landschap in de portret stand, iets waar je niet direct aan denkt bij het fotograferen van een landschap. In dit geval had dit mijn voorkeur ivm de verschillende lagen en beeld contrasten die in deze opname zitten en resulteeren in een bijzonder beeld. Deze opname is gemaakt tijdens de biesbosch workshop 22 September.


Een opname van 3 zeer charmante dames ik ik in de studio mocht fotograferen. De intense blik en rust in deze opname verklapt dat het toch best spannend is om een zusje te verwachten …. Iets heel anders maar toch bijzonder leuk en leerzaam om dergelijke opnames te schieten.


Deze opname is het resultaat van een dagje photokina, de fotobeurs waar je als fotograaf kunt neuzen tussen de mooiste en meest moderne fotoapperatuur. Deze opname is gemaakt op de stand van hasselblad waar men aankondigde een partnership aan te gaan met sony …. Of men die contradictie nu vertaald in de fotoset die men had opgezet weet ik niet …


Volgende week opnieuw een fotosessie in de berkenhof alleen zal het onderwerp dan anders zijn, gisteren tijdens de macroworkshop aldaar kregen we weer volop gelegenheid om prachtige vlinders te fotograferen.


Als afsluiter nogmaals een vlinder die in overvloed te fotograferen zijn tijdens de macro workshops in tropical zoo de Berkenhof. Met de uitbreiding van de Berkenhof lopen de workshops voorlopig gewoon door. Ook tijdens de herfst en wintermaanden zullen wij macroworkshops verzorgen in het Zeeuwse Kwaddedamme.

Tot de volgende ... ;-)

©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited<<nav_first <Vorige | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Volgende> nav_last>>