Workshop nieuws 
maandag, november 19, 2012, 11:32
sb_postedby sb_admin
Na een paar weken radio stilte dan eindelijk wat te melden ... De workshops van 2013 staan online ! Volgend jaar organiseren we oa. roofvogel workshops in samenwerking met De Valkeniershof, Macroworkshops in samenwerking met Tropical Zoo de Berkenhof, en natuurlijk organiseren wij als officieel Biesboschgastheer diverse workshops in NP de Biesbosch (zowel wandeltochten, macrofotografie workshops als workshops per boot in samenwerking met bootje gezond).

Nieuw voor 2013 zijn de masterclasses landschapsfotografie in samen werking met Stealth-gear & Foto-express. Bij inschrijven voor deze workshop kunt U gebruik maken van een spectaculaire korting van maar liefst 50% op een filterset die wij speciaal voor de workshops hebben samengesteld. Deze masterclasses vinden plaats in diverse natuurgebieden in Nederland. Tijdens deze masterclasses gaan we op zoek naar Nederlands mooiste locaties en onthullen we alle geheimen van de landschapsfotograaf! Kijk op de informatie pagina voor beschikbare data en locaties want vol = vol! Op het forum van deze website vind U ook een review van deze filters.

Afgelopen weekend hebben we vanuit just4moment fotografie ook een tweetal workshops georganiseerd in nationaal park de Biesbosch . Op zaterdag een introductie / basis cursus natuurfotografie in samenwerking met natuurfotoworkshop.nl. Waar de meteorologen ons een afwisselende dag van wolken en zon beloofde werd een grauwe grijze dag met moeilijke omstandigheden. Op-zich niet erg want je moet echt werken en van alles proberen om leuke plaatjes te schieten. Op zich voor de deelnemers een voordeel omdat ons dit mogelijkheden geeft om veel verschillende technieken te laten zien.

Op zondag op pad met een fluisterboot en een groep meer ervaren fotografen, de dag startte om 7uur met guur weer en een nat pak. Ook in deze omstandigheden een hele opgave om leuke opnames te maken. Gedurende de dag werd het echter steeds droger en konden we profiteren van een prachtige verlaten en rustige Biesbosch met spectaculaire vergezichten. De dieren lieten zich goed zien en zo hebben de naast de nodige grijze en zilverreigers veel buizerds en groepen vuurgoudhaantjes en staartmezen gezien. De vaartocht eindigde rond 17:00 in de haven van Geertruidenberg nadat we leuke opnames gemaakt hebben van die "verschrikkelijke" Amercentrale.

Een impressie van afgelopen weekend :

Een opname van afgelopen zaterdag, met het gijze weer gaf de macro lens en flitser uitkomst.


Prachtige vergezichten in de verlaten Biesbosch, een mooie gelegenheid om ook nog eens de stealth-gear filter te proberen.


in de polder Turfzakken vind je deze fotogenieke biesbosch bewoners, in deze prachtige polder kan je stemmige platen schieten van deze hooglanders.


De "verschrikkelijke" Amercentrale in het laatste licht van de dag.


Keesjes killeke tijdens het rustige herfstweer van gisteren.


Ondanks dat we gebruik maken van een fluisterboot ging deze meerkoet op de vlucht.

Tot de volgende ... ;-)


©2012 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited

<<nav_first <Vorige | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Volgende> nav_last>>