De beste wensen voor 2014 ... 
woensdag, januari 1, 2014, 19:26
sb_postedby sb_admin
De beste wensen allemaal … na een ruim een maand de drukte te hebben afgewacht ben ik vandaag uiteindelijk op zoek gegaan naar de zeer zeldzame Sperweruil. Deze in Nederland zeer zeldzame uilensoort werd al op 12 november ontdekt door een oplettende machinist van de NS, maar pas 24 november teruggevonden. Het betreft de vierde waarneming in de laatste 100 jaar van de Sperweruil in Nederland. Een unieke ervaring om deze prachtige uil in Nederland te fotograferen, en dat op de eerste dag van 2014 ….Heel de dag deze prachtige uil mogen bewonderen, op het laatste moment van de dag waren we met nog slechts drie mensen. Rond 4uur in het laatste licht van de dag kregen we de beste mogelijkheid om deze bijzondere uil te fotograferen ….Tot de volgende ... ;-)

©2013 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected. You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Wij wensen iedereen .... 
maandag, december 30, 2013, 13:24
sb_postedby sb_adminAls ergens geluk voor het oprapen lag zou ik daarheen gaan op eerste Kerstdag. Handen vol opgooien, hoog in de lucht dwarrelend met de wind in vogelvlucht. Langs de sterren en de maan zou het dan jullie kant op gaan. Al was het een klein beetje maar dan wordt het voor jullie een gelukkig en fotogeniek nieuw jaar!

Marcel, Nicole, Mike & Wesley van Balkom.


Hoe maak je scherpe foto's  
maandag, december 30, 2013, 09:49
sb_postedby sb_admin
Met een nieuwe post op de zoom blog probeer ik nog maar eens een paar tips te geven voor het maken van scherpe foto's een belangrijk kwaliteits-aspect van een foto. Volg de link als je meer wilt weten over het maken van >>> Scherpe Foto's <<<Tot de volgende ... ;-)

Workshop Kalender 2014 
zaterdag, november 16, 2013, 15:27
sb_postedby sb_admin
De nieuwe workshop kalender voor 2014 is gepubliceerd, kijk op de verschillende workshop pagina’s voor beschikbare data in 2014. In 2014 organiseren wij samen met onze partners verschillende workshops zoals :

Roofvogel fotografie workshops, uniek en vaak zonder riemen.
Macro fotografie workshops, op zoek naar een verborgen wereld.
Masterclasses landschap fotografie in samenwerking met Stealth-gear Filters.
Biesbosch Workshops, natuurfotografie met als motto carpe diem.
Fotoreis natuurfotografie Donna-Nook (Grijze zeehonden & meer).
Fotoreis natuurfotografie IJsland "In Pursuit of Icelandic lights”Tot ziens op een van de workshops ... ;-)


<<nav_first <Vorige | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Volgende> nav_last>>