Dag 6 Texel - De kiekjes van zaterdag  
maandag, mei 11, 2009, 20:34
De beloofde opnames van afgelopen zaterdag op Texel. Vooral met de opname van de kiekendief ben ik erg blij... maar ook de haas op volle snelheid is een leuke opname.


Deze tureluur ging er eens even goed voor zitten, Uiteindelijk een statie portret van deze soort geworden.


Texelse snelheids duivel .... toch niet zo simpel om deze precies in deze compacte houding te fotograferen. Deze karakteristieke houding geeft wel mooi de snelheid aan van het dier.


Een kluut die land in het wagejot, aan het water is goed te zien dat we het die dag niet verlegen zaten om wat wind.


Een opname van een bruine kiek zoals ik die ik gedachte al vaak gekiekt heb. Nu kwam ik hem zo tegen in het eerste licht van de dag. De blauwe variant zal voor volgende keer zijn daar deze zich niet liet fotograferen.


Nog even een macro opname om de lens te leren kennen, gemaakt tijdens 1 van de zeldzame momenten dat de modellen rest hadden.


Een orchidee, welke geen idee al kan het de Gevlekte orchis (Dactylorhiza maculata)zijn.

Morgen eerst nog wat opnames uitzoeken, Indien er dan nog wat tijd over is een volgende posting met opnames van afgelopen week op Texel.

Tot morgen ;-)

©2009 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.


Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod