Herfst brengt ook herfst weer met zich mee ... 
woensdag, oktober 27, 2010, 17:39
Erg wisselvallig weer afgelopen dagen, tussen de bedrijven door toch nog een aantal opnames kunnen maken. De uitval wordt weer groter met deze licht omstandigheden. Maar toch weer een paar mooie momenten meegemaakt .... een klein beeldverslag.


Prachtige momenten beleefd gisten morgen, erg vroeg uit de veren om de zon aan de zee te zien opkomen. Ook een poging gewaagd om de pestvogels te fotograferen. Ik heb ze wel gezien maar niet de kans gehad om een leuk plaatje te schieten gisteren.


Deze ransuil is al te vinden in zijn roestboom, ben eens gaan kijken omdat ik de vurige wens heb deze uil tussen het herfst blad te fotograferen met redelijk licht. Wel vandaag was het licht niks en het blad mag nog wat verkleuren... maar toch een poging gewaagd al moet ik nog maar eens terug gaan :-)


Nog een sfeer opname van de zons opkomst op het strand ....


De patrijs laat zich niet zo vaak zien en als je ze al ziet zijn ze vaak erg snel weg. Deze patrijs liet zich mooi benaderen en fotograferen toen het licht nog enigszins redelijk was.


En dan vandaag het slechte weer getrotseerd om nog eens op zoek te gaan naar de pestvogels en opnieuw heb ik ze gevonden, Twee kansen gehad om een groep van zeker 25 stuks te fotograferen totdat een sperwer een eind aan het feest maakte. Ik hoop dat ze nog terug komen op deze locatie .... maar ik ben bang dat de sperwer de vogels heeft verjaagd van deze locatie. Maar gezien de hoeveelheid pestvogels er momenteel rondvliegen in Nederland en het tijdstip waarop dit gebeurt lijkt het een invasie te worden ... Ik mag het hopen, kunnen we nog eens een dagje op pad om deze prachtige vogel te fotograferen alleen dan hopelijk onder wat betere condities.

Tot de volgende ... :-)

©2010 Marcel van Balkom - All pictures on this website are copyright protected, You may not copy, reproduce, republish, upload, post, transmit, or distribute the Materials in any way. Any such use or modification of the Materials for any purpose constitutes an infringement of copyright and other proprietary rights. Use of the Materials on any other Web site or in any other networked computer environment is also prohibited.



Reacties

Plaats reactie
Vul het formulier in om een reactie te plaatsen.









Code invoegen:






user_notice_mod