Een bevlogen en leerzaam verhaal tijdens Lezigen & presentatie

Het hebben van een gepassioneerd en informatief verhaal tijdens een lezing of presentatie is een geweldige manier om uw publiek te betrekken en uw boodschap impactvoller te maken en dan zit je bij Marcel goed. Zijn passie als fotograaf en zijn persoonlijke reis ervaringen zijn uniek, evenals zijn tips en technieken die hij tijdens zijn 15 jaar fotografie en filter ervaring heeft geleerden graag doorgeeft zijdens zijn lezingen en workshops.

De beeldverhalen van Marcel verdienen het om gezien te worden en regelmatig exposeren wij fotowerk, zo hebben wij in de afgelopen jaren exposities verzorgd tijdens de kinder boeken week in meerdere bibliotheken in het land van Heusen en Altena, Het bezoekers centrum van staatsbosbeheer in Drimmelen, het Biesbosch museum te Werkendam, Biesbosch centrum in Dordrecht, Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp, Tropical Zoo van Kwadendamme. Maar wij zijn altijd op zoek naar expositie ruimte, indien U interesse heeft om ons werk te exposeren kunt U contact met ons opnemen via dit  formulier.

Naast exposities verzorgen wij ook “natuur” fotografie lezingen met als uitgangspunt de beeldverhalen van Marcel. Regelmatig verzorgen wij lezingen voor fotoclubs, waar Marcel op zijn bevlogen manier het publiek tot op de laatste seconde weet te boeien. (In sommige gevallen is dit zelfs in combinatie met een workshop op maat met daarbij behorende presentatie en evaluatie na de workshop), scholen, campings, NVN of andere natuurverenigingen of clubs, maar ook tijdens evenementen en fotografie beurzen. Onze lezingen kunnen zowel een informatieve als educatieve inslag hebben en coveren een breed gebied binnen de “natuur” fotografie of fotografie in het algemeen. Wij maken gebruikt van professionele presentatie materialen en hebben de beschikking over een klein en groot presentatie scherm (2,5 bij 3.5 Meter), hoge resolutie / 4K ultra HD beamer en een geluidsinstallatie. 

Indien U meer informatie wenst te ontvangen omtrent de mogelijkheden kunt U vrijblijvend contact met ons opnamen via dit  formulier.

© 2024 Omega Consultancy & Software, all rights reserved. Just4Moments Fotografie, Marcel van Balkom Landschap & Natuur Fotograaf