Foto kunst op alle mogelijke media op alle mogelijke formatie tot 400mp, ook voor kantoor of boven de bank
wij leveren onze beelden op Gallery kwaliteit !

Natuur als kunst of rustgevend element in uw woonkamer of kantoor.

Wij leveren fotowerk voor zowel zakelijk als particulier gebruik, als Fine-Art prints in kleine en grote formaten op alle mogelijke media voor verschillende doelstellingen. Onze natuur foto’s als Fine Art prints zijn zeer geschikt als aankleding van uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte, bedrijfsruimte, restaurant, wachtruimte enz. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van muurdecoratie en prints op grote formaten. Wij hebben reeds projecten verzorgd met prints van 12 bij 6 meter. Maar ook zijn onze foto’s zeer geschikt als relatiegeschenk of om cadeau te doen. Voor onze Fine-art prints maken wij uitsluitend gebruik van professionele Xerox Laserprinters of Epson pigment printers en maken wij alleen gebruik van originele Ultra Chrome K3 Inkt. Deze speciale en duurzame inkt onderscheid zich door kwaliteit, nuanceringen en kleurenspectrum. Daarnaast gebruiken wij enkel hoogwaardig fine-art en museum rag fotopapier van diverse merken zoals Hahnemühle, Epson en Tecco irridium papier die kleurechte afdrukken garanderen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Alle mogelijke formaten tot maximaal A2+ verzorgen wij zelf en leveren wij ingelijst met (of zonder) passe-partout in een duurzame aluminium wissellijst van 50X70.

Foto kunst op alle mogelijke media op alle mogelijke formatie tot 400mp, ook voor kantoor of boven de bank wij leveren onze beelden op Gallery kwaliteit ! Neem contact met ons op voor vragen en of wensen ……


Een foto op plexiglas brengt een foto tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, strakke uitstraling van uw foto. Bovendien wordt uw foto met zorg ontwikkeld en verlijmd tussen een plexiglas plaat aan de voorzijde en een dibond plaat aan de achterzijde. Wij bieden deze foto’s aan op verschillende papiersoorten die een foto net dat extra’s geeft zoals bijvoorbeeld het door ons geliefde pearl papier, daarmee krijgt de afbeelding nog een extra dimensie door de metallic gloss. Door de meest geavanceerde technieken te gebruiken onderscheiden onze werken zich. De belichting vindt plaats met de Chromira 5×50, de standaard op het gebied van LED belichtingstechniek. Hierna wordt het belichte papier chemisch ontwikkeld. Beter bestaat niet. Het plexiglas voor de foto en het dibond achter de foto zijn met zorg uitgekozen. Het plexiglas dat verlijmd wordt aan de foto, is bewerkt met een coating die beschermt tegen UV straling en krassen. De dibond plaat achter de foto beschermt bovendien tegen materiaalvervorming en zorgt voor een stevige constructie. Het solide ophangframe zit bij de prijs inbegrepen.

Wij kunnen op uw vraag elke foto laten verwerken tot een dergelijk kunst werkt van gallery kwaliteit, indien U interesse heeft in een kunst werk kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen via de contact pagina. Op basis van uw wensen maken wij dan een vrijblijvende offerte op maat. Daarnaast hebben wij altijd een aantal werken beschikbaar zie op afspraak te bezichtigen zijn, de volgende werken kunnen wij direct aanbieden.

Groot formaat afdrukken op alle mogelijke media !

In samenwerking met diverse partners, leveren wij ook afdrukken op di-bond, canvas en plexiglas van zeer hoge kwaliteit op een maximaal formaat van 2.5 meter! Deze kunstwerken van museum kwaliteit onderscheiden zich in kwaliteit en duurzaamheid van zowel de print, als het medium waarop het de foto is geprint. Naast canvas zijn afdrukken op muren, schuifwanden of diverse andere materialen mogelijk (zelfs weerbestendige afdrukken voor tuin of terras behoren tot de mogelijkheden). Indien U meer informatie wenst kunt U contact met ons opnemen.

Voor alle fine-art kunstwerken die verkocht worden garanderen wij:

  • Gedrukt op zoals hierboven aangegeven op kwalitatief hoogwaardig papier met originele Epson Ultra Chrome K3 inkt.
  • Afdrukken op de hoogste kwaliteit papier of andere media.
  • Originaliteit door slechts beperkte genummerde oplages te produceren (Max 8 per foto).
  • Met certificaat en informatie over de gemaakt opname.
  • Indien gewenst ondertekend.


© 2024 Omega Consultancy & Software, all rights reserved. Just4Moments Fotografie, Marcel van Balkom Landschap & Natuur Fotograaf