Foto kunst op alle mogelijke media op alle mogelijke formatie tot 400mp ook voor kantoor of boven de bank wij leveren onze beelden op Gallery kwaliteit !

Natuur als kunst of rustgevend element in uw woonkamer of kantoor.

Wij leveren fotowerk voor zowel zakelijk als particulier gebruik, als Fine-Art prints in kleine en grote formaten op alle mogelijke media voor verschillende doelstellingen. Onze natuur foto’s als Fine Art prints zijn zeer geschikt als aankleding van uw woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte, bedrijfsruimte, restaurant, wachtruimte enz. Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van muurdecoratie en prints op grote formaten. Wij hebben reeds projecten verzorgd met prints van 12 bij 6 meter. Maar ook zijn onze foto’s zeer geschikt als relatiegeschenk of om cadeau te doen. Voor onze Fine-art prints maken wij uitsluitend gebruik van professionele  Xerox Laserprinters of Epson pigment printers en maken wij alleen gebruik van originele Ultra Chrome K3 Inkt. Deze speciale en duurzame inkt onderscheid zich door kwaliteit, nuanceringen en kleurenspectrum. Daarnaast gebruiken wij enkel hoogwaardig fine-art en museum rag fotopapier van diverse merken zoals Hahnemühle, Epson en Tecco irridium papier die kleurechte afdrukken garanderen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Alle mogelijke formaten tot maximaal A2+ verzorgen wij zelf en leveren wij ingelijst met (of zonder) passe-partout in een duurzame aluminium wissellijst van 50X70.

.

Groot formaat afdrukken op alle mogelijke media !

In samenwerking met diverse partners,  leveren wij ook afdrukken op di-bond, canvas en plexiglas van zeer hoge kwaliteit op een maximaal formaat van 2.5 meter! Deze kunstwerken van museum kwaliteit onderscheiden zich in kwaliteit en duurzaamheid van zowel de print, als het medium waarop het de foto is geprint. Naast canvas zijn afdrukken op muren, schuifwanden of diverse andere materialen mogelijk (zelfs weerbestendige afdrukken voor tuin of terras behoren tot de mogelijkheden). Indien U meer informatie wenst kunt U contact met ons opnemen.

Voor alle fine-art kunstwerken die verkocht worden garanderen wij:

  • Gedrukt op zoals hierboven aangegeven op kwalitatief hoogwaardig papier met originele Epson Ultra Chrome K3 inkt.
  • Afdrukken op de hoogste kwaliteit papier of andere media.
  • Originaliteit door slechts beperkte genummerde oplages te produceren  (Max 8 per foto).
  • Met certificaat en informatie over de gemaakt opname.
  • Indien gewenst ondertekend.