Onze diensten :

Fotopresentaties op evenementen en of bij fotoclubs en verenigingen, Exposities & Fine-art afdrukken met museum kwaliteit, Wij verzorgen exposities en leveren foto prints op alle mogelijke formaten, Wij publiceren met enige regelmaat prachtige koffie tafelboeken van Ijsland & de Biesbosch of gewoon de besten beelden van een fotojaar, Wij verzorgen workshops & fotoreizen en zijn na 10 jaar inmiddels gespecialiseerd in IJsland.

Aanleveren van foto’s voor uw publicaties of producties?

Ons beeldwerk is te koop voor alle mogelijk doeleinden, Publicatie, Artwork, Decoratie etc. Foto’s aangekocht voor publicatie worden aangeleverd in alle mogelijke of gewenste HI-Res formaten. In dit geval ontvangt U een schriftelijke bevestiging dat U het recht heeft om deze foto(‘s) te verwerken voor de door U gestelde doeleinden. Wij hanteren voor het gebruik van ons fotowerk de richtprijzen van de fotofederatie met een standard korting van 20%. Enkele voorbeelden van eerdere opdrachten en publicaties zijn te vinden onder  Publicaties. Prijzen & staffelkortingen voor meerdere foto’s zijn mogelijk en zijn op aanvraag beschikbaar.

Naast de fotogallery op onze website werken wij een aan beeldbank waar een veelvoud aan fotowerk wordt aangeboden. De beeldbank is nog in ontwikkeling maar is reeds online te vinden via :  http://www.natuurbeeld.com en bevat ca. 100TB aan fotowerk.

Wij leveren ook fine-art fotowerk in een project matige aanpak, “kantoor-kunst” in de werkomgeving in de vorm van natuurfoto’s op verschillende media zoals di-bond, doek of ingelijst fotowerk behoord tot de mogelijkheden. Wij hebben een ruime ervaring met het projectmatig opleveren van fotowerk. Reeds vele klanten zowel zakelijke als particuliere klanten hebben wij voorzien van fine-art fotowerk op diverse media. Indien U meer informatie wenst kunt U gebruik maken van het  contact formulier.

Andere fotografische diensten

Op aanvraag verzorgen wij ook reportages (Trouwreportages, Portrettering van mens en dier) daarnaast verzorgen wij met regelmaat thematische foto shoots. Daarbij hebben wij de beschikking over een mobiele fotostudio zodat een foto sessie op locatie mogelijk is. Enkele voorbeelden zijn te vinden in de  foto gallery onder opdrachten & diversen.

Fotoshoots op afspraak vinden plaats in een eigen studio ruimte van circa 30M2, Adres zuiderlingedijk 181 4211 BE Spijk (gem, Lingewaal) Deze studio is per dagdeel te huur inclusief apparatuur voor 67,50 (achtergrond opstelling, studiolampen (100W instellamp met 250W flitsers, en continue verlichting), reflectie schermen, flitsparaplu, softbox, draadloze ontstekers, etc.) Voor meer informatie of reserveringen kunt U zich wenden tot het hieronder vermelde e-mail adres.

Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van workshops en fotoreizen, in de afgelopen jaren hebben wij reeds meer dan honderd workshops verzorgd en hebben wij fotoreizen georganiseerd naar oa. Frankrijk, Spanje en Engeland. Wij kunnen op aanvraag uw specifike natuurfoto workshop verzorgen in elke willekeurige natuurgebied. Maar ook 1 op 1 & prive workshops behoren tot de mogelijkheden. Naast workshops verzorgen wij lezingen en multimedia presentaties waarbij natuurfotografie centraal staat. Deze presentaties verzorgen wij op congressen, bij fotoclubs of verenigingen en hebben wij de beschikking over eigen presentatie materiaal.

Indien U meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze foto’s, reproductie mogelijkheden of boven genoemde diensten kunt U contact met ons opnemen via  volgend formulier .

© 2024 Omega Consultancy & Software, all rights reserved. Just4Moments Fotografie, Marcel van Balkom Landschap & Natuur Fotograaf