Onze diensten : Foto exposities Publicaties & Fotoboeken Gallery prints op groot formaat Lezingen bij fotoclubs & evenementen

Fotopresentaties
Op evenementen en bij fotoclubs
Exposities & Afdrukken
Wij verzorgen exposities en leveren Gallery prints
Gepubliceerde boeken
Prachtige koffie tafelboeken van Ijsland & de Biesbosch
Workshops & Fotoreizen
Volg een workshop of ga met ons op fotoreis
Previous
Next

Aanleveren van foto's voor uw publicaties of producties?

Alle foto’s uit onze Galerij zijn te koop voor alle mogelijk doeleinden, Publicatie, Artwork, Decoratie etc. Foto’s aangekocht voor publicatie worden aangeleverd  in alle mogelijke of gewenste HI-Res formaten. In dit geval ontvangt U een schriftelijke bevestiging dat U het recht heeft om deze foto(‘s) te verwerken voor de door U gestelde doeleinden. Wij hanteren voor het gebruik van ons fotowerk de richtprijzen van de fotofederatie met een standard korting van 20%.  Enkele voorbeelden van eerdere opdrachten en publicaties zijn te vinden onder Publicaties.  Prijzen & staffelkortingen voor meerdere foto’s zijn mogelijk en zijn op aanvraag beschikbaar.

Naast de fotogallery op onze website werken wij een aan beeldbank waar een veelvoud aan fotowerk wordt aangeboden. De beeldbank is nog in ontwikkeling maar is reeds online te vinden via : http://www.natuurbeeld.com

Wij leveren ook fine-art fotowerk in een project matige aanpak, “kantoor-kunst”  in de werkomgeving in de vorm van natuurfoto’s op verschillende media zoals di-bond, doek of ingelijst fotowerk behoord tot de mogelijkheden. Wij hebben een ruime ervaring met het projectmatig opleveren van fotowerk. Reeds vele klanten zowel zakelijke als particuliere klanten hebben wij voorzien van fine-art fotowerk op diverse media. Indien U meer informatie wenst kunt U gebruik maken van het contact formulier.

Andere fotografische diensten

Op aanvraag verzorgen wij ook reportages (Trouwreportages, Portrettering van mens en dier) daarnaast verzorgen wij met regelmaat thematische foto shoots. Daarbij hebben wij de beschikking over een mobiele fotostudio zodat een foto sessie op locatie mogelijk is. Enkele voorbeelden zijn te vinden in de foto gallery onder opdrachten & diversen.

Fotoshoots op afspraak vinden plaats in een eigen studio ruimte van circa 30M2, Adres zuiderlingedijk 181 4211 BE Spijk (gem, Lingewaal)  Deze studio is per dagdeel te huur inclusief apparatuur voor 67,50  (achtergrond opstelling, studiolampen (100W instellamp met 250W flitsers, en continue verlichting), reflectie schermen, flitsparaplu, softbox, draadloze ontstekers, etc.) Voor meer informatie of reserveringen kunt U zich wenden tot het hieronder vermelde e-mail adres.

Wij hebben een ruime ervaring in het verzorgen van workshops en fotoreizen, in de afgelopen jaren hebben wij reeds meer dan honderd workshops verzorgd en hebben wij fotoreizen georganiseerd naar oa. Frankrijk, Spanje en Engeland.  Wij kunnen op aanvraag uw specifike natuurfoto workshop verzorgen in elke willekeurige natuurgebied. Maar ook 1 op 1 & prive workshops behoren tot de mogelijkheden. Naast workshops verzorgen wij lezingen en multimedia presentaties waarbij natuurfotografie centraal staat. Deze presentaties verzorgen wij op congressen, bij fotoclubs of verenigingen en hebben wij de beschikking over eigen presentatie materiaal.

Indien U meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze foto’s, reproductie mogelijkheden of boven genoemde diensten kunt U contact met ons opnemen via volgend formulier.