Prive workshop & coaching

Is fotograferen in een groep te overweldigend voor je of vind je het fijn om 1 op 1 heel snel, heel veel te leren? Kies dan voor een privéworkshop (coaching) op maat, samen bepalen we het onderwerp, de locatie en het coaching traject van de privé workshop. U bepaald zelf het niveau en de onderwerpen, denk daarbij aan bijvoorbeeld; Instellingen van de camera, zoals diafragmavoorkeuze, sluitertijdvoorkeuze, de M-stand en het histogram. Het gebruik van verschillende body’s, objectieven, filters, compositie, ISO, RAW-fotografie en flitsen. Elk onderwerp dat u aangeeft kunnen we opnemen in het coaching programma … vergeet niet vragen staat vrij! Neem gerust een aantal voorbeeldfoto’s mee of maak een storyboard van onderwerpen of beelden die jij graag wil leren fotograferen, deze kunnen we bespreken en gebruiken als leidraad voor deze dag. Een echte aanrader voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf die op zoek is naar inspiratie, persoonlijke ondersteuning of nieuwe technieken!

Als alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen …

Wat U kan verwachten,

We starten de dag op een tijdstip en locatie welke we vooraf hebben besproken met een korte introductie en gaan dan snel aan de slag.  Aan de hand van opdrachten leer je om de theorie in de praktijk toe te passen. Ik ben all round fotograaf en beheers alle disciplines binnen de fotografie waarbij ik mijzelf vooral heb gespecialiseerd in de natuur- landschap- en filter fotografie. Tijdens de dag zal ik je een aantal voorbeelden laten zien hoe ik het gekozen onderwerp zal visualiseren, en diepen we samen het onderwerp uit op zoek naar de opname die jij wenst te maken.

Prijs (Incl. BTW) * op basis van 6 uur, extra uren en daarbij behorende kosten zijn bespreekbaar.
€ 495,00 – max. 1 persoon, per extra persoon rekenen we 100.- extra met een max. van 3 personen.
€ 795,00 – max. 6 personen
€ 895,00 – max. 8 personen

Je kan mij ook inhuren als (fotografische) gids voor je reizen, daarvoor maken wij altijd een passende offerte. (mijn specialisatie daarbij is IJsland, Zwitserland, Oostenrijk, Farne ijlanden, Bayerische wald etc.)

*Prijs excl. Extra kosten en lunch, incl. koffie/thee en drankje na afloop.

Annulering voorwaarden
Kosteloos annuleren tot 3 weken voor de workshop.
Bij annuleren binnen 3 weken kost het u 50%.
Bij annuleren binnen 1,5 week kost het u 100%.

Wanneer je interesse hebt in een privé workshop op maat stuur dan een mail naar   info@marcelvanbalkom.nl en we sturen je vrijblijvend een offerte toe.

Het deelnemen aan een workshop geschied GEHEEL OP EIGEN RISICO! De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies en/of beschadiging aan apparatuur en/of persoonlijke bezittingen. U dient ten aller tijden de aanwijzingen op te volgen van het begeleidende team. Lees ook de  Algemene Voorwaarden voor meer details en informatie.


© 2024 Omega Consultancy & Software, all rights reserved. Just4Moments Fotografie, Marcel van Balkom Landschap & Natuur Fotograaf