Masterclass Rotterdam by night (Tijdelijk gestopt ivm Corona).

Een masterclass met de garantie op unieke standpunten en foto’s 
Wat kunt U verwachten.

Een uniek fotografie evenement in samenwerking met FUJIFILM Electronic Imaging Nederland, Digimaxx en Kase Filters Nederland van op het balkon van het Inntel Hotel in Rotterdam. Deze unieke kans staat gepland op Dinsdag 17 December en start om 17:00, we sluiten af om 22:30. We starten met een kleine maaltijd en een presentatie van Fujifilm X-photographer Marcel van Balkom. Na de presentatie gaan we een wandeling maken onder begeleiding van Ambassadeurs Jacques Yasemin en Marcel van Balkom. Rond de klok van 20:00 uur gaan we terug naar binnen voor een drankje en een hapje waarna we toegang krijgen om vanaf het balkon van de zaal foto’s te maken van het magische “Rotterdam by night”. Deze uniek locatie is niet vrij toegankelijk voor publiek maar de organiserende partijen maken het mogelijk om vanaf deze spectaculaire locatie opnames te maken van “de lichtstad van Nederland”. Zelfs met regen kunnen we opnames maken omdat het balkon overdekt is. Schrijf je snel in voor deze exclusieve en unieke masterclass. Natuurlijk is deze workshop bedoeld voor iedereen, het is niet verplicht een Fujifilm camera te bezitten of Kase filters te gebruiken.

Inschrijven & Betaal met Ideal Inschrijven & Betaal met PayPal
Een uitgelezen kans.

Laten we vooral niet vergeten dat u tijdens het evenement de kans krijgt om Kase filters, Fujifilm camera’s en objectieven te testen. Van XT3 tot GFX alle camera’s en objectieven staan tot u beschikking. Digi-Maxx Dordrecht zal aanwezig zijn en u voorzien van scherpe aanbiedingen en inruilprijzen. Dus als u denkt aan de overstap naar een Fujifilm systeem camera of u wilt graag dat ene objectief testen of die ultieme middenformaat camera dan is dit de uitgelezen kans om dat te doen. Daarbij mag je niet vergeten dat je deze avond verrassende opnames zal maken vanaf een van de meest aansprekende en begeerde fotolocaties van Rotterdam.

De locatie voor deze workshop is het Inntel Hotel Leuvehaven 80, 3011 EA Rotterdam. Parkeren is mogelijk op 2 minuten afstand in parkeergarage De Boompjes Adres: Terwenakker 18, 3011 XS Rotterdam. Aanvang van de workshop is 17:00 en we sluiten af om 22:30.

 

Exclusief voor deze workshop hebben we de skylounge afgehuurd en krijgen we exclusief de mogelijkheid om te fotograferen van 1 van de meest begeerde standpunten van Rotterdam die voor het grote publiek niet toegankelijk is. Schijf snel in en maak gebruik van deze mogelijkheid. Fujfifilm en Digimaxx zijn aanwezig, echter kan U met elke camera deelnemen aan deze Masterclass “Rotterdam by night” Ook we een wandeling door Rotterdam waarbij fotograferen het uitganspunt is …

Previous Next

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *