Workshop "From dusk to dawn in de Biesbosch"

Datum WorkshopBeschikbaarMax. aantalPrijs pp.Soort WorkshopLocatie
11/06/2022Max. 6 personenMax. 6 personen€ 137,50Biesbosch per boot Geertruidenberg

Workshop "From dusk to dawn in de Biesbosch"

Voor wie wordt deze workshop georganiseerd ?

De workshop is bedoeld voor zowel de ervaren als minder ervaren natuurfotograaf. In nationaal park de Biesbosch gaan we op zoek naar de locale dieren, insecten en landschappen en plukken we de dag. Indien de weersomstandigheden het toelaten gaan we de zonsopkomst fotograferen op de mooiste landelijke locaties die dit natuurgebied rijk is. Indien we andere interessante dieren tegen komen maken we daar natuurlijk ook plaats voor. Tijdens deze workshops is persoonlijke aandacht gegarandeerd en is er ruim de tijd om in te gaan op diverse materialen, methodes en technieken in de fotografie. Dit gebeurd naargelang uw eigen behoefte & niveau.

Tijdens de verschillende workshops in de Biesbosch is het thema “Carpe Diem in NP de Biesbosch”, we plukken de dag en gaan op zoek naar de mooiste flora en fauna die de Biesbosch rijk is, en dat alles zonder dat we vooraf exact weten wat er op ons af gaat komen. We zorgen dat we vroeg (afhankelijk van de zonsopkomst kan dit ook 05:30 zijn!) op pad zijn en dat we de zonsopkomst meemaken in het magische Biesbosch landschap, waarna we op zoek gaan naar de mooiste landschappen, vogels, bevers en zelfs insecten. De boottochten worden georganiseerd in samenwerking met collega Biesbosch gastheer Bootje-Gezond. De gebruikte boten zijn geluidsarme fluisterboten die de mogelijkheid geven om dieren erg dicht te benaderen. Na een dag varen en fotograferen in de Biesbosch keren we rond 16:30 terug in de haven van Geertruidenberg.

Wat u mee moet nemen is: uw fotoapparatuur (genoeg geheugenkaartjes, telelenzen/groothoeklenzen, statief, macro lenzen, evt. een hoekzoeker en afstandbediening- verrekijker is ook handig! – en indien nodig regenkleding en een lunch pakket.

 

Enkele voorbeelden van opnames gemaakt tijdens deze workshop:

Het deelnemen aan een Biesbosch workshop is GEHEEL OP EIGEN RISICO! De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies en/of beschadiging aan apparatuur en/of persoonlijke bezittingen. U dient ten aller tijden de aanwijzingen op te volgen van het begeleidende team. Lees ook de Algemene Voorwaarden voor meer details.