Nieuwe Kase K9 houder ..

De nieuwe Kase K9 100mm filter houder.

Wij luisteren naar onze klanten en brengen het beste 100 mm-systeem op de markt! Met nieuwe en simpele innovaties die echt invloed hebben op het gebruik van de K9.

01. Ultraslanke en lichtgewicht K100-K9-houder, die slechts 48 gram weegt.

02. Een extra groot MAGNETISCH polarisatie filter van maar liefst 90 mm dus nog minder vignetering.

03. Standard 77/82 mm adapterringen met (CPL) en 67-82 / 72-82 mm step-up ringen, en daardoor compatibel met de meest gangbare cameralenzen.

04. Uitsparingen in de filterhouder, waardoor het erg simpel is om de magnetische CPL te verwijderen. (zelfs met koude handen!)

05. Nieuwe filtergeleiders, die het eenvoudig maken om de vierkante filters te gebruiken en zonder invloed op je beeld.

06. Met de nieuwe filtergeleiders kunt naast het polarisatiefilter (CPL) maximaal drie ND of GND filters gebruiken.

Kijk op http://www.kasefilters.nl voor m eer informatie.

Max. 15 personen, dus wees er snel bij.

Geplaatst door Marcel van Balkom op Maandag 18 november 2019
TIP : Dit evenement is de ideale gelegenheid om je nieuwe K9 houder te leren gebruiken. Tijdens het evenement “Rotterdam by night” leert Marcel je de kneepjes van het vak. Deze avond maak je gerarangeerd spectaculaire opnames van Rotterdam. Tevens is Fujifilm aanwezig en kan je al hun hardware testen. DigiMaxx verzorgt de verkoop van Kase filters ter plaatse …. Kijk snel en schrik nu in de plaatsen zijn gelimiteerd.

Marcel van Balkom : FujiFilm X-Photographer, Kase Filters Ambassador en fotograaf by Just4Moments.nl. Zijn passie is natuurfotografie en zijn specialisaties daarin zijn erg breed, wat terug te vinden is in zijn portfolio. Marcel heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie met als hoogtepunt een speciale nominatie tijdens de British Wildlife Photography Awards van 2011 & in 2018 1ste prijs in de category landschappen van National Geographic. Daarnaast publiceert Marcel met enige regelmaat zowel redactioneel als fotografisch werk in fotografie- en natuurbladen, daarnaast heeft Marcel al een aantal boeken uitgegeven. In zijn workshops zal Marcel zijn passie voor fotografie delen en u enthousiast maken voor (natuur)fotografie.