Het nieuwe ND64&CPL is een filter met de eigenschappen van twee filters. Het is een 6 stops ND filters & CPL (circulair polar filter) in 1 magnetisch circulair filter. Het is zeer simpel te monteren doormiddel van een magnetische ring op je objectief te monteren waarop je het filter magnetisch klikt. Het filter kan daarnaast ook nog gecombineerd worden met andere magnetische filters van dezelfde diameter. Ik testte het magnetische filter van 82MM tijdens in NP de Biesbosch, bizar eigenlijk want dit ene filter stelt je in staat lange sluitertijden te schieten zonder dat je een houder, CPL en ND filters nodig hebt. Je klikt het ND64&CPL filter op je lens en je bent aan het fotograferen, het is de meest lichte en compacte oplossing voor het fotograferen met lange sluitertijden dat niet in je fototas mag ontbreken. Vanzelfsprekend is dit filter van de hoogste kwaliteit en is gemaakt van het bijna onbreekbare Kase Filters Wolverine glas !

Kijk op www.kasefilters.nl voor beschikbaarheid.

Enkele voorbeelden en mogelijkheden van dit filter :

NP de Biesbosch, lange sluitertijden met een CPL in 1 filter. Gemaakt met Fujifilm GFX100 – GF23mm – 82mm Kase ND64&CPL wolverine / Magnetic filter.
NP de Biesbosch, Lange sluitertijd en CPL door een enkel magnetisch filter, innovatie door Kase Filters !
NP de Biesbosch, Door de lange sluitertijden vervaagd het water en krijgt het ijs de hoofdrol in de foto. En dit alles door slechts dat ene filter Kase ND6&CPL ! Gemaakt met de Fujifilm GFX100 – GF23mm – 82mm Kase ND64&CPL wolverine / Magnetic filter.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Volgend event :

Juni, 2024

Sort By:

Datum

  • No Events